VIA Barcelona rutes per Barcelona

Barcelona llibertina

Durant el segle de les llums, alguns dels personatges més fascinants de l’Europa de l’època van visitar Barcelona a la recerca d’aventures i noves experiències, deixant tota una col·lecció d’històries darrere seu que ara us oferim en format d’itinerari històric. En aquesta passejada pel cor de la ciutat reviurem els últims dies del virrei Amat, alguns dels embolics de faldes de Giacomo Casanova, assistirem a les peripècies de l’enigmàtic Cagliostro, a l’inici de la maçoneria moderna i a molts altres episodis dels carrerons de la ciutat emmurallada.

Si crèieu que els segles XVII i XVIII eren de decadència i avorriment, canviareu totalment d’opinió quan descobrir una ciutat molt animada i palpitant, plena de festes i revoltes, de pompa aristocràtica i regust popular. El nostre recorregut va des de les velles famílies senyorials del carrer Montcada fins a l’època de Napoleó i el funest capità Giuseppe Lechi, passant pels decisius esdeveniments de 1713 i 1714. Aquesta ruta per la Barcelona més llibertina us obrirà les portes a la gran mascarada de la història moderna de la ciutat de Barcelona.

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la Rambla 99 (davant del Palau de la Virreina). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs