VIA Barcelona rutes per Barcelona

Històries del Born

El barri del Born va ser un dels grans protagonistes de la Barcelona medieval i moderna. Va ser el centre econòmic i comercial de la ciutat i també un dels barris més castigats per les guerres que van tenir lloc a finals del s.XVII i principis del s.XVIII. Sabrem per on passava el Rec Comtal, quines eren les zones més privilegiades, com vivia la població durant l’època medieval i moderna, quins eren els edificis més importants de l’interior del barri i també de la seva zona marítima i on estava situada la fortalesa de la Ciutadella, construïda després del setge de 1714.

Us volem proposar fer un viatge al passat, al Born emmurallat per saber què amaguen els carrers més antics i estrets del barri. Associacions gremials, aventures i duels de cavalleria, històries medievals, imatges amagades i edificis desapareguts us esperen en aquest recorregut, en el qual també veurem dos dels espais més importants del barri: la basílica de Santa Maria del Mar (on hi farem una visita per a veure els seu impressionant interior) i el Pla de Palau.

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la Plaça de l’Àngel (davant de l’Hotel Suizo). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs