VIA Barcelona rutes per Barcelona

Històries sobrenaturals de Ciutat Vella

La zona antiga de Barcelona està plena d’històries sobre fantasmes i altres aparicions. Moltes d’elles són llegendes, però d’altres són casos sobrenaturals tan verídics com també aterradors. Parlarem d’aparicions fantasmals, d’espectres que tornen del més enllà, de llegendes religioses, de zones de tortura i fins i tot del lloc on Jacint Verdaguer practicava exorcismes amb relativa assiduïtat. Durant el recorregut anirem coneixent casos d’aparicions, de difunts que tornen a la vida, de fantasmes que encara vaguen pels carrers, d’ànimes enamorades, o de dreceres al mateix infern.

La història de Barcelona ja dóna peu a tots aquests fenòmens. La vida molt sovint convulsa de la ciutat, de les seves revoltes i les seves revolucions, de la gran quantitat de zones d’execucions i d’ajusticiats al llarg de la història i dels cementiris parroquials que antigament existien a la ciutat fan de Barcelona un gran polvorí d’històries terrorífiques que us volem mostrar en aquest itinerari. Els carrers del Born i el Gòtic seran els escenaris d’aquest passeig que recomanem que feu quan ja hagi caigut el sol…

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la Plaça Comercial 12 (davant del Born Centre de Cultura i Memòria). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs