VIA Barcelona rutes per Barcelona

La cara oculta de Gràcia

Quan parlem de Gràcia és inevitable recordar el marcat caràcter dels seus carrers i places, del seu ampli teixit associatiu, de totes les seves festivitats i la seva vida de barri. Us proposem un itinerari allunyat de la imatge habitual de la vila, tot apropant-vos a temàtiques i històries que potser han quedat més soterrades amb el temps. Us oferim una ruta molt més propera al Gaudí esotèric o als excessos del Virrei Amat, visitant alguns dels punts més insòlits i sorprenents de tot Barcelona i fent èmfasi en detalls que poden passar desapercebuts a primera vista.

Començarem l’itinerari a la plaça Lesseps per endinsar-nos a les profunditats de Gràcia, per a conèixer els seus espais més desconeguts i alguns dels personatges més singulars que hi van habitar. En aquesta ruta coneixerem personatges misteriosos com la que va ser vident del dictador Francisco Franco, una casa gaudiniana enmig del barri, el palau desaparegut de la plaça de la Virreina i, fins i tot, una casa endimoniada. Aquest itinerari segur que us farà canviar la vostra visió de Gràcia.

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la Plaça Lesseps (davant l’església dels Josepets). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs