VIA Barcelona rutes per Barcelona

Ruta de la corrupció

Des de VIA Barcelona us volem proposar una ruta impactant i exclusiva. Un itinerari on es parlarà de casos de presumpta corrupció, de sospita de connivències polítiques, de multinacionals amb manca d’ètica, d’evasors fiscals catalans i, fins i tot, del paper dòcil de molts mitjans de comunicació. Una ruta compromesa que hem volgut fer des de la seriositat, el rigor i amb informació contrastada, però sense oblidar la ironia que sempre es desprèn del dubtós comportament de allgunes de les empreses més importants i d’alguns polítics.

Una manera divertida, doncs, de canalitzar aquest sentiment d’impotència que ens envaeix cada cop que llegim el diari o mirem les notícies. Per a prendre consciència i voler canviar la realitat no hi ha res millor que fer-ho amb la placidesa que acompanya un passeig pel centre de Barcelona farcit amb les anècdotes i comportaments menys exemplars d’alguns dels nostres governants i empresaris. Aquesta ruta està conduïda per l’historiador i periodista Rafa Burgos i està basada en el seu llibre Crema Catalana. Amiguismo, corrupción y otras miserias, d’Icaria Editorial.

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la confluència de Passeig de Gràcia i Diagonal (davant del Palau Robert). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs