VIA Barcelona rutes per Barcelona

Visitants il·lustres

Sabíeu que Ignacio de Loyola va estudiar a Barcelona? I que músics com Frédéric Chopin o Franz Liszt van visitar la ciutat? Coneixeu la connexió entre Barcelona i personatges tan coneguts com Buffalo Bill o Albert Einstein? A partir de les vivències de tretze personatges històrics (de tretze visitants il·lustres), aquesta ruta explica perquè van venir, en quin context històric van arribar i quina visió tenien de la ciutat tots aquests coneguts viatgers.

Comentarem les difícils relacions que van mantenir amb les autoritats locals durant la seva estada a la ciutat l’escriptor Stendhal, el llibertí Casanova o l’astrònom Méchain. Aquest recorregut pels carrerons i places del nucli antic ens descobrirà les històries de grans figures de la literatura, la música, la ciència, l’art o la noblesa que havien quedat amagades amb el temps i que ara podeu conèixer amb nosaltres.

La ruta té una durada de dues hores i el punt de trobada és a la Plaça de l’Àngel 12 (davant l’Hotel Suizo). S’inclou l’ús de radioguies i l’assegurança de responsabilitat civil.

Fins a 10 persones

160 € IVA inclòs

Fins a 20 persones

200 € IVA inclòs

Fins a 30 persones

240 € IVA inclòs